Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Stand verificare rezistenta izolatie si rezistenta cabluri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stand verificare ziolatie cablu
Out Of stock
Descriere
Stand verificare rezistenta izolatie si rezistenta cabluri.

Componenta:

Structura mecanica realizata din Profile de Al marca Bosch, coltare + capace + suruburi + accesorii marca Bosch, blat masa din poliamida, picioare masa cu reglaj pe inaltime marca Bosch. Pe masa de lucru este fixat suportul de sustinere si ghidare cablu care va fi testat. Pe masa de lucru este fixat stecher-ul mama realizat din material care sa reziste la tensiune ridicata ( 500V) si un support de ghidare pe care se aseaza capetele celor 3 fire libere ale cablului care va fi testat asigurand facilitate operatorului de a-l connecta la instalatia de masura si automatizare de catre operator cu ajutorul unor cleme crocodil.

Tot pe masa de lucru este asezat echipamentul de masura si testare a cablurilor format dintr-un instrument care va masura rezistenta de izolatie dintre pinii cablului (intre pinii 1 si 2 si intre pinii 2 si 3 care trebuie sa fie > 550MOhm) si alt instrument pentru masurarea rezistentei electrice a celor 3 fire ale cablului ce trebuie testat (care trebuie sa fie <0,5Ohm)

Sub cele 2 instrumente de masura se monteaza lampi LED bicolore, culoarea verde arata ca masuratoarea facuta este OK si culoarea rosie arata ca rezultatul masuratorii este NOK.

Pentru iluminat local banc de testare cablu se va monta o lampa LED.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura