Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie detectie metale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Detector de metale
Out Of stock
Descriere
Componenta:

- Detector de metale Apex.
- Structura mecanica realizata din profile de aluminiu 40x40 + accesorii (coltare, capace, capace profil 40x40, cauciuc canal profil, piulite, suruburi, flanse, balamale).
Structura mecanica este fixata pe picioare cu talpa de asezare pe podea si filet pentru reglaj pe inaltime si aliniere.
- Masa de asezare cortine airbag si incinta inchisa pe fanta de intrare a detectorului de metale Apex 100, realizate din Plexiglas.
- Masa de asezare cortine airbag la iesirea din detectorul de metale Apex 100 si incinta colectoare cortine airbag contaminate cu metale  prevazuta cu usa culisanta realizata din Plexiglas.
- Paravan actionat cu cilindru pneumatic in plan vertical pentru permitere acces cortine airbag in detectorul de metale Apex 100.
- Dispozitivul de rejectie cortine airbag actionat cu cilindru pneumatic in plan orizontal pentru actionarea usii culisante de la incinta de colectare a cortinelor airbag contaminate cu metale.
- Instalatia pneumatica realizata cu:
Cutie pneumatica, filtru regulator, electrodistribuitore, drosele de cale,  racorduri, conectori, furtune,etc.
- Instalatia electrica si automatizare realizata cu:
Cutie electrica, Sursa 24 VDC, releu programabil Zelio, releu de temporizare,
butone pornit-oprit ciuperca, lampa semnalizare, sigurante, contactori, senzori optici montati pe masina pentru sesizare prezenta Cortina airbag la intrarea si iesirea din detectorul de metale Apex 100.

Functionalitate:
- Cortinele de airbag se vor aseza manual de catre operator pe masa de Plexiglas de la intrarea in detectorul de metale Apex 100.

Prezenta acesteia va fi sesizata de catre senzorul optic fixat la intrarea in detector si releul programabil va transmite comanda de deschidere a paravanului actionat cu cilindru pneumatic vertical de la intrarea in detectorul de metale Apex 100.
In acest moment Cortina de airbag va intra in fanta detectorului de metale Apex 100 care va verifica prezenta metalelor in aceasta si va transmite informatia catre instalatia de automatizare.
Daca s-a depistat existenta de metale in Cortina airbag se va comanda cilindrul pneumatic orizontal de la iesirea din detectorul de metale Apex 100, care va deschide usa culisanta a incintei de colectare cortine airbag contaminate cu metale si Cortina contaminata cade in incinta.

Daca Cortina airbag nu contine metale, atunci cilindrul pneumatic orizontal de la iesire va ramane neactionat si Cortina va ajunge pe masa de la iesirea din detectorul de metale Apex 100, de unde va fi preluata de catre operator si transferata in functie de procesul de fabricatie (intr-un container, carucior, banda transportoare, etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura